Interessant:

Samsung Galaxy S9 in exclusieve Red Bull editie

nieuws 17 april 2018 om 16:13

Tussen 16 april en 27 mei 2018 zijn de Samsung Galaxy S9 en S9+ bij Vodafone verkrijgbaar in een exclusieve Red Bull Racing editie. De telefoons worden geleverd in een luxe-verpakking en speciale Red Bull smart cover.

Uniek aan deze gelimiteerde oplage van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ is de smart cover, die via NFC een uniek thema en exclusieve content op de smartphone laadt. Daarmee verandert de complete look-and-feel van de smartphone, van het Always On Display tot de Samsung app-iconen. Daarnaast ontvang je elke week een nieuwe race wallpaper van Red Bull Ring en krijgen je maandelijks toegang tot nieuwe videocontent. Daarmee is de limited edition van de Galaxy S9 en S9+ ideaal voor fans die iedere Grand Prix van dichtbij willen volgen. Het is voor het eerst dat Samsung met een smart cover de content van een smartphone verandert.

Samsung Galaxy S9 Red Bull editie - Verpakking
Samsung Galaxy S9 Red Bull editie - Verpakking

“Op het eerste gezicht lijkt de Red Bull Ring Pack met al zijn mogelijkheden op de ‘normale’ Galaxy S9 en S9+. Totdat je de cover op de smartphone klikt,” zegt Marius Klijzing, Senior Product Manager Mobile van Samsung Nederland. “Zodra je die aan de smartphone koppelt, wordt een uniek Red Bull Ring thema geladen en veranderen onder andere de wallpapers, kleuren en app-iconen. Ook vind je exclusieve content op de limited edition, variërend van racevideo’s en actiefoto’s tot nieuws over de Grand Prix.”

Samsung Galaxy S9 Red Bull editie - Productfoto's
Samsung Galaxy S9 Red Bull editie - Productfoto

Bij aanschaf van een Vodafone Red of Red Super abonnement met de Galaxy S9 of S9+ limited edition ontvang je bovendien nog twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. Hiermee krijg je toegang tot het gehele race weekend van de vrije trainingen op vrijdag tot de race op zondag. De actieperiode is van 16 april tot en met 27 mei 2018. De toestellen zijn niet duurder dan normaal.

portablegear.nl