Interessant:

Samsung met mid-range Galaxy A6 en A6+

nieuws 7 mei 2018 om 15:22

Samsung komt met twee nieuwe krachtige midrange telefoons, de Samsung Galaxy A6 en de Samsung Galaxy A6+. De A6+ heeft een groter scherm en een dubbele camera, daar waar de reguliere A6 het met één camera moet doen. De toestellen zijn vanaf midden juni verkrijgbaar.

“Als Samsung hebben we een naam hoog te houden op het gebied van smartphones,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Onze nieuwe modellen, de Galaxy A6 en A6+, passen perfect in die traditie en daarmee in onze collectie. Ze zijn stijlvol,praktisch en maken je dagelijks leven leuker en makkelijker.”

Samsung Galaxy A6 kleuren
Samsung Galaxy A6 kleuren

De Galaxy A6 en A6+ hebben allebei een 16-megapixel hoofdcamera. De hoofdcamera op de Galaxy A6+ wordt nog ondersteund door een 5-megapixel camera met fixed focus. Selfies schiet je met een resolutie van 16 respectievelijk 24 megapixels. De LED-flitser aan de voorkant kun je naar eigen wens instellen, waardoor je dag en nacht stijlvolle selfies maakt. De camera’s aan de achterzijde hebben een groot diafragma waarmee je ook bij weinig licht heldere foto's maakt. Live Focus maakt de Dual Camera van de A6+ fijner in gebruik. Zo stel je scherptediepte en het bokeh-effect zowel tijdens als na het fotograferen in. Om je foto’s verder te personaliseren, kun je kiezen uit leuke achtergronden als hartjes, sterren, en meer.

Samsung Galaxy A6
Samsung Galaxy A6

De Galaxy A6 en A6+ ondersteunen Dolby Atmos. Duidelijke lage en hoge tonen versterken je luisterervaring, films en muziek komen helemaal tot leven. Dolby Atmos zet je aan of uit, dus je bepaalt zelf wanneer je van vol geluid geniet. Veiligheid is gegarandeerd met de vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Zo ontgrendel je je device eenvoudig en snel. App Pair maakt multitasken eenvoudiger dan ooit en het Always on Display geeft je altijd toegang tot informatie, zelfs zonder de smartphone te ontgrendelen. Tot slot ondersteunen de Galaxy A6 en A6+ Bixby Vision, Home en Reminder.

De Galaxy A6 en A6+ zijn medio juni verkrijgbaar in Black, Gold en Lavender. De verkoopadviesprijs van de Galaxy A6+ is 369 euro en de verkoopadviesprijs van de Galaxy A6 is 309 euro.

portablegear.nl