Interessant:

Nieuwe TomTom speciaal voor campers en caravans

nieuws 3 mei 2018 om 12:29

TomTom komt met een nieuwe TomTom Camper, een navigatiesysteem dat specifiek is ontwikkeld om je met je caravan of camper zorgeloos te laten reizen. Bij de routenavigatie wordt rekening gehouden met de lengte en het gewicht van je camper of combinatie.

De TomTom GO Camper bevat Lifetime Camper- en Caravan World-kaarten, die verzekeren dat je op de weg rijdt die past bij je voertuigtype, -grootte, -gewicht en -snelheid. Daarnaast zijn er exclusieve op campers gerichte point-of-interest punten van partners als ADAC en ANWB geďntegreerd, waardoor je kampeerplekken en campings op je route kan vinden. Je vakantie plan je met TomTom Road Trips. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive. Waarschuwingen vooraf op de TomTom GO Camper laten bestuurders weten wanneer zij een vaste, mobiele of normale flitser naderen en herinneren hen aan de snelheidslimiet.

TomTom Go Camper
TomTom Go Camper

Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer: “Voor mensen die op avontuur gaan met hun campers en caravans is de gloednieuwe TomTom GO Camper ideaal. Het navigatiesysteem laat je genieten van geweldige tochten met zeer accurate aankomsttijden. Van ingebouwde Wi-Fi tot inspirerende routeplanning met TomTom Road Trips; we zijn overtuigd dat mensen het rijden met ons nieuwe navigatiesysteem geweldig gaan vinden.”

De TomTom GO Camper verschijnt medio mei voor een verkoopadviesprijs van 399 euro. Het apparaat heeft een 6-inch beeldscherm en kan via WiFi draadloos verbonden worden met je computer voor eenvoudige kaartupdates. Het is toestel is nu al te pre-orderen. In 2012 introduceerde TomTom ook al een navigatiesysteem speciaal voor campers en caravans, de TomTom GO LIVE Camper & Caravan.

portablegear.nl