Interessant:

iPhone 8 in (PRODUCT) RED uitvoering

nieuws 9 april 2018 om 14:58

Vanaf vrijdag 13 april 2018 zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus ook in speciale (PRODUCT)RED uitvoering te koop. De (PRODUCT)RED iPhones zijn uitgevoerd in een bijzondere rode kleur. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de AIDS-bestrijding. Naast de nieuwe iPhone 8-uitvoeringen komt Apple ook met een iPhone X (PRODUCT) RED hoesje.

"Deze speciale (PRODUCT) RED iPhone beschikt over een verbluffende rode en zwarte kleurencombinatie en biedt klanten de mogelijkheid om de verspreiding van HIV en AIDS een halt toe te roepen", aldus Greg Joswiak, vice president Product Marketing van Apple. "De iPhone 8 en iPhone 8 Plus verbeteren alles wat we leuk vinden aan de iPhone, inclusief Retina HD-schermen die mooier zijn dan ooit, de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone met de A11 Bionic en geavanceerdere camera's voor ongelooflijke foto's en video's. We zijn er trots op om (RED) te ondersteunen met deze krachtige nieuwe iPhone en hopen dat klanten deze uitvoering net zo bijzonder vinden als wij."

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

De afgelopen 11 jaar heeft Apple meer dan 160 miljoen dollar gedoneerd aan (RED). Dit komt overeen met de verstrekking van 800 miljoen dagen aan HIV-remmers, waardoor HIV-overdracht tussen moeder en baby wordt voorkomen. (RED) is in 2005 ge´ntroduceerd. Motorola was het eerste tech-merk dat met (RED) in zee ging in 2006. Apple volgde 6 maanden later met een iPod nano (PRODUCT) RED. Vorig jaar kwam ook de iPhone 7 in een speciale (RED) uitvoering.

Apple iPhone X hoes
Apple iPhone X hoes

Apple kondigde de iPhone 8 en iPhone 8 Plus op 12 september 2017 aan. De iPhone 8 is een verbeterde versie van de iPhone 7. Grootste veranderingen zijn aan de buitenkant te zien. Qua hardware maakt Apple geen enorm grote sprongen. Grootste veranderingen zijn een snellere processor, True Tone kleurweergave, draadloos opladen en de leuke Portretmodus bij de iPhone 8 Plus.

portablegear.nl