Interessant:

iPhone 7 in speciale RED uitvoering

nieuws 21 maart 2017 om 14:38

Apple heeft vandaag twee speciale iPhones geintroduceerd, de iPhone 7 (PRODUCT)RED en de iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED. Beide toestellen zijn uitgebracht om de tienjarige samenwerking tussen Apple en (RED) te vieren.

“Tien jaar geleden zijn we de samenwerking met (RED) aangegaan, en inmiddels hebben onze klanten een enorme bijdrage geleverd aan de strijd tegen aids via de aankoop van onze producten, van de oorspronkelijke iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition tot ons huidige assortiment Beats-producten en iPhone-, iPad- en Apple Watch-accessoires”, aldus Apple CEO Tim Cook. “De introductie van deze speciale rode iPhone is onze grootste (PRODUCT)RED-actie tot nu toe. We staan te popelen tot onze klanten ’m in handen krijgen.”

iPhone 7 RED
iPhone 7 RED

“Apple heeft in het kader van de samenwerking met (RED) al meer dan 130 miljoen dollar bijgedragen, en is daarmee wereldwijd het bedrijf dat de grootste bijdrage aan het Wereldfonds levert”, zegt Deborah Dugan, CEO van (RED). “Nu de populairste smartphone ter wereld ook wordt ingezet voor onze inspanningen om levensreddende aids-remmerste leveren aan sub-Saharaans Afrika, hebben klanten een unieke kans om het verschil te maken en het Wereldfonds te steunen via de aanschaf van deze prachtige nieuwe (PRODUCT) RED iPhone.”

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de beste, meest geavanceerde iPhones ooit met talloze unieke innovaties die het dagelijks gebruik van iPhone nog verder verbeteren. Beide toestellen beschikken over een uitstekende camera met nieuwe geavanceerde camerasystemen waarmee je zowel overdag als ’s nachts schitterende foto’s en video’s maakt. Ook hebben ze meer kracht en leveren ze betere prestaties, gaat de batterij het langst mee van alle iPhones en zijn ze voorzien van indrukwekkende stereospeakers en een breed kleursysteem van camera tot display.

iPhone 7 RED
iPhone 7 RED

De toestellen zijn ook water- en stofbestendig. De iPhone wordt geleverd met iOS 10, waarmee je op een leukere manier kunt communiceren in Berichten en Siri kunt gebruiken in je favoriete apps. Verder bevat iOS 10 de vernieuwde Kaarten-app, Foto’s, Apple Music, News en de Woning-app, waarmee je alle apparaten in je hele huis op één plek gemakkelijk en veilig kunt instellen, beheren en gebruiken.

Het werk van (RED) richt zich op levensreddende hiv-/aidsprogramma’s in sub-Saharaans Afrika; daar woont meer dan tweederde van alle mensen ter wereld die hiv-positief zijn. Elke cent die wordt opgehaald door (RED) gaat rechtstreeks naar het Wereldfonds en wordt gebruikt voor tests, ondersteuning, behandeling en preventieprogramma’s. Speciale aandacht gaat uit naar het voorkomen dat het virus wordt overgedragen van moeders op hun ongeboren kinderen. Sinds de oprichting in 2006 heeft (RED) al meer dan 465 miljoen dollar opgehaald voor het Wereldfonds.

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition zijn verkrijgbaar met 128 GB of 256 GB vanaf 879 euro.

portablegear.nl