Interessant:

LG K8 en K10 2018 aangekondigd

nieuws 22 februari 2018 om 11:35

LG onthult de 2018-uitvoering van zijn populaire K8 en K10 smartphones op het MWC 2018. Het uiterlijk van de toestellen borduurt voort op het design van vorig jaar. Nieuw zijn snelle autofocus en ruisonderdrukking voor betere fotografie bij weinig licht.

LG K10

De 5,3-inch LG K10 2018 heeft een metalen frame en is voorzien van dezelfde camera als bij de high-end G6. De 8 megapixel camera aan de voorkant ondersteunt Bokeh bij het maken van selfies. Met Bokeh kan je leuke scherpte-diepte-effecten maken. De Phase Detection Auto Focus (PDAF) zorgt voor snelle focus. PDAF is 23 procent sneller dan de traditionele autofocus. De nieuwe Smart Rear Key opent niet alleen de telefoon met behulp van een vingerafdruk, maar activeert ook Quick Shutter voor het snel maken van foto's en Quick Capture voor het maken van schermafbeeldingen.

LG K10 2018
LG K10 2018

LG K8

De verbeterde LG K8 2018 biedt geavanceerdere UX-functies en fotograferen bij weinig licht is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie K8, met nu nog helderdere en duidelijkere beelden. Geliefde functies zoals Auto Shot, Gesture Shot, Flash for Selfie en Quick Share worden meegenomen naar de nieuwe K8.

LG K8 2018
LG K8 2018

Fotografie K8 en K10

Met de K8 en de K10 zijn er ook goede foto's te maken in de schemering, dankzij de nieuwe functie Low Light Noise Reduction, die zorgt voor een goede ruisonderdrukking. In combinatie met High Dynamic Range (HDR) zijn foto's scherper met meer helderheid en contrastniveaus. Groepsfoto's maken met vrienden of familie is gemakkelijker dan ooit met de nieuwe Timer Helper-functie. Het is niet langer nodig om te raden hoeveel seconden tot de timer afloopt en de foto genomen wordt. Met Timer Helper helpen de K8 en K10 je: beide tellen af met de flits als visuele hulp, zodat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats kan zijn. Een ander nieuwe functie van de K-serie camera is Flash Jump Shot, die om de drie seconden een foto maakt (maximaal 20 foto' s) en de beelden aan elkaar plakt. Zo ontstaat een leuke GIF die je snel en eenvoudig kunt delen. Flash Jump Shot is beschikbaar op zowel de K8 als K10 en kan worden gebruikt met de camera’s aan de voor- en achterkant.

Verkrijgbaarheid K8 en K10

De K8 2018 en K10 2018 komen in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt. Beide telefoons zullen beschikbaar zijn in de kleuren zwart (Aurora Black), blauw (Moroccan Blue) en goud (Terra Gold). Helaas komen beide toestellen wel met het verouderde Android 7 op de markt.

portablegear.nl