Interessant:

Dubbele bundel voor Simyo Compleet-klanten

nieuws 24 oktober 2017 om 14:42

Simyo introduceert vandaag Simyo Compleet. Daarmee krijgen Sim Only-klanten gratis dubbele data én belminuten als ze op hetzelfde adres vast internet van KPN hebben.

Het enige dat je hoeft te doen is zelf Simyo Compleet aanzetten. Binnenkort worden alle Simyo-klanten die gebruik kunnen maken van Simyo Compleet hierover geïnformeerd. De nieuwe dienst werkt erg makkelijk; heb je een belbundel van 100 belminuten, dan krijg je met Simyo Compleet nu 200 belminuten. En een internetbundel van bijvoorbeeld 1GB wordt verhoogd naar een inhoud van 2GB.

“De klant staat bij ons elke dag centraal”, aldus Bart Versteijlen, general manager van Simyo. “We zijn dagelijks bezig met het nóg verder verbeteren en verduidelijken van onze service en diensten. Ik ben heel trots op ons kleine team dat we nu, in samenwerking met KPN, Simyo Compleet kunnen aanbieden. Met deze extra voordelen hopen we veel klanten blijer te maken.”

“Met Simyo bellen en internetten onze klanten via het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Simyo-klanten die thuis internet van KPN hebben, gebruiken het KPN-netwerk dus dubbel. Wij vinden dat je dan óók dubbele bundels verdient! En met Simyo Compleet maken we dat mogelijk.”

Vorige maand introdueerde Simyo een extra bundel om belminuten bij te kopen, als de belminuten van je bundel op zijn.

portablegear.nl