Interessant:

Lenovo met Star Wars virtual reality

nieuws 9 oktober 2017 om 15:13

Lenovo en Disney onthullen vandaag Star Wars: Jedi Challenges, een nieuwe augmented reality game. Jedi Challenges wordt onthuld als onderdeel van Force Friday II, die de wereldwijde lancering van nieuwe Star Wars-producten viert.

De set bestaat uit een Lenovo Mirage AR-headset, Tracking Beacon, Lightsaber-controller en uren van Star Wars-gameplay. "Met Star Wars: Jedi Challenges, kunnen fans op een niet eerder vertoonde manier Star Wars ervaren." zegt Jeff Meredith, Senior Vice President en General Manager van Lenovo Consumer PCs en Smart Devices. "Augmented reality was altijd een belangrijk onderdeel van Star Wars, en het is spannend om deze belangrijke momenten tot leven te brengen door Lenovo-technologie te combineren met Disney's verhaalvertelling."

Lenovo Star Wars headset en lightsaber
Lenovo Star Wars headset en lightsaber

Spelers zullen hun Jedi talenten verbeteren in een aantal Augmented Reality ervaringen. Om de speler op deze reis te begeleiden, introduceert Jedi Challenges een volledig nieuw Star Wars karakter, de Archivaris. De Archivaris laat spelers kennis maken met de Force en de kennis van de Jedi.

Spellen

  • Lightsaber-gevechten oefen je vechtkunst met de lightsaber door het op te nemen tegen de gevaarlijkste slechteriken van het heelal, zoals Kylo Ren en Darth Vader.
  • Strategisch gevecht: Voer de manschappen van de rebellen aan tegen het Empire in grootschalige grondgevechten. Neem de leiding over een leger terwijl je posten bouwt om de troepen van het Empire te weerstaan.
  • Holochess: wees de tegenstander te snel af in de ultieme test voor concentratie en strategie. Voer je holografische spelstukken aan op het bord terwijl je vecht voor territorium op verschillende game tables.

Uitrusting

  • Lightsaber-controller: ervaar voor het eerst hoe het voelt om een lightsaber te gebruiken. Neem het op tegen de vijand vanuit je eigen woonkamer. Voel de aanval van de tegenstander met Force-feedback.
  • Lenovo Mirage AR-headset: door het ergonomische ontwerp van de Lenovo Mirage AR-headset geniet je optimaal van je spel.
  • Volgbaken: Het baken zorgt ervoor dat je locatie nauwkeurig wordt gevolgd terwijl de omgeving om je heen wordt uitgebreid en ingevuld met een meeslepend augmented reality-universum.

Star Wars: Jedi Challenges is beschikbaar vanaf mid-november voor 299 euro. De game is compatibel met iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7, Google Pixel XL, Google Pixel en Moto Z.

portablegear.nl