Interessant:

LG Q6 vanaf 12 augustus verkrijgbaar

nieuws 11 augustus 2017 om 11:46

De LG Q6 is vanaf 12 augustus in Nederland verkrijgbaar. Nederland is daarmee één van de eerste landen waar het nieuwe midrange randloos FullVision toestel van LG verkrijgbaar is. De adviesverkoopprijs van de LG Q6 is 349 euro.

De Q6 heeft een 5.5-inch FHD+ FullVision Display met 18:9 beeldverhouding, waardoor browsen, gamen en multitasken nog indrukwekkender is. Het bijna randloze scherm is ontworpen om de grootte van het scherm zo optimaal mogelijk te benutten, terwijl de telefoon juist handzaam is gebleven.

LG Q6
LG Q6

“De Q6 heeft een strak en minimalistisch uiterlijk. De camera steekt niet uit maar is verzonken in het metalen frame. Verder zijn de hoeken mooi rond afgewerkt, waardoor ze passen bij de ronde hoeken van het beeldscherm. De Q6 is zowel licht als robuust en is toegespitst op dagelijkse gebruik en op de behoeftes van uiteenlopende groepen gebruikers.” aldus LG in een persbericht.

De verbeterde LG UX 6.0 van de camera maakt optimaal gebruik van de 18:9 beeldverhouding van het FullVision Display. Met de Square Camera Mode maak je perfect vierkante foto’s voor Instagram en andere sociale media. Dankzij de 18:9 ratio passen er ook precies twee foto’s naast elkaar op het scherm. Maak je een foto in 1:1 dan verschijnt de laatst gemaakte foto naast je camerascherm – deze is direct te gebruiken, te bewerken of te delen. Zo kun je aan de ene kant eenvoudig 1:1 foto’s nemen en foto’s checken, bewerken en uploaden in het andere scherm.

De adviesverkoopprijs van de LG Q6 is 349 euro. De smartphone is verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Astro Black en Ice Platinum. Het toestel wordt met verschillende aantrekkelijke abonnementsvormen aangeboden onder de geldende norm voor BKR registratie.

portablegear.nl