Interessant:

Canon met nieuwe portable fotoprinter

nieuws 9 augustus 2017 om 11:26

Canon introduceert de SELPHY CP 1300, een compacte printer, waarmee je direct kan printen vanaf je smartphone of camera. De SELPHY CP 1300 is volgens Canon ontworpen om duurzame herinneringen vast te leggen die de kwaliteit van een fotolab hebben.

Met de ingebouwde WiFi-connectiviteit stelt de nieuwe, strak afgewerkte printer gebruikers in staat om overal foto’s te printen – thuis en onderweg. De gebruiksvriendelijke SELPHY CP 1300 laat je creatief aan de slag gaan met je fotoprints en biedt een reeks aan afwerkingsopties en formaten. De SELPHY CP 1300 heeft een 3,2-inch groot kantelbaar lcd-scherm dat het bekijken van beeldmateriaal gemakkelijk maakt.

SELPHY CP 1300
SELPHY CP 1300

De SELPHY CP 1300 stelt je in staat om thuis met een professionele kwaliteit te printen. De SELPHY CP 1300 is uitgerust met de Dye Sublimation-printtechnologie en kan van elke kleur 256 tinten produceren. Dit resulteert in een totaal van 16,3 miljoen verschillende kleuren om zo schitterende fotoprints te maken. Met één druk op de knop kies je uit glossy en drie semi-gloss afwerkingen zonder dat het nodig is om van papier of inkt te wisselen. In slechts 47 seconden rolt de fotoprint uit het apparaatje.

Voor extra gemak en een nog hogere printkwaliteit herkent de SELPHY CL 1300 automatisch het verschil tussen onderwerp en de achtergrond van de foto’s om vervolgens voor zowel extra duidelijkheid en helderheid te zorgen als ruis te verwijderen en de kleur te optimaliseren. Pasfoto’s zijn eenvoudig te maken met de Face Frame Guide en de 43 vooraf ingestelde formaten, en snijlijnen zorgen voor haarscherpe randen en voorkomen verspilling.

De SELPHY CP 1300 is vanaf september 2017 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 139 euro.

portablegear.nl