Interessant:

Nieuwe kleuren LG G6 en Q6

nieuws 30 januari 2018 om 09:35

LG komt met nieuwe kleuren voor de LG G6 en de LG Q6. De Koreaanse fabrikant maakt de populaire kleuren van de LG V30 beschikbaar voor beide FullVision-toestellen.

Door: Martijn van der Maas

LG Electronics zal de populaire kleuren van de LG V30 beschikbaar maken voor de LG G6. Het gaat om de kleuren blauw (Moroccan Blue), paars (Lavender Violet) en roze (Raspberry Rose). De LG Q6 komt beschikbaar in de extra kleuren blauw (Moroccan Blue) en paars (Lavender Violet).

Met 's werelds eerste 18: 9-beeldverhouding-scherm op een smartphone, is de 5,7-inch LG G6 speciaal ontworpen om comfortabel in één hand te houden. Met de drie nieuwe kleuren, naast zwart (Astro Black), zilver (Ice Platinum), wit (Mystic White), goud (Terra Gold) en blauw (Marine Blue), heb je meer kleurkeuze dan ooit. De LG Q6, met zijn grote display en premium-functies, is verkrijgbaar in zeven kleurenopties.

Nieuwe kleuren LG G6 en LG Q6
Nieuwe kleuren LG G6 en LG Q6

Met de introductie van de nieuwe LG G6- en LG Q6-kleuren heb je nog meer kleurkeuze om een telefoon te kiezen die past bij jouw persoonlijkheid. “De verfijnde tint van Moroccan Blue is geïnspireerd op de prachtige blauwe gebouwen in de stad Chefchaouen, bijgenaamd 'De blauwe stad van Marokko'. De zilverachtige, romantische tint van Lavender Violet is ontwikkeld om zowel mannen als vrouwen aan te spreken die de fijnere dingen in het leven waarderen. Raspberry Rose biedt een sterke kleurverzadiging die uniek is onder de huidige smartphones en werd ontworpen met verjaardagen, diploma-uitreikingen en Valentijnsdag in gedachten.” aldus LG.

De nieuwe kleuren komen in februari 2018 in Korea op de markt. Later volgen andere landen. De LG G6 is begin 2017 geintroduceerd. De LG Q6 volgde in de zomer van 2017.

portablegear.nl