Interessant:

LG met verbeterde G6 versie

nieuws 20 juni 2017 om 20:40

Vanaf volgende maand is de LG G6 ook verkrijgbaar in een verbeterde uitvoering, de LG G6 plus. De LG G6+ heeft een grotere opslag, verbeterd geluid en draadloze oplaadmogelijkheden. Tevens verbetert LG de bestaande G6.

Door een software-update krijgt de LG G6 tal van nieuwe functies. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld de beschikking over Face Print. Face Print is een verbeterde beveiligingsoptie, ontwikkeld door LG, die handiger is dan de bestaande gezichtherkenningstechnologie. Met Face Print kan je de LG G6 ontgrendelen door simpelweg de telefoon voor je gezicht te houden zonder een knop te hoeven drukken. Ontgrendelen vindt plaats zodra het geregistreerde gezicht wordt herkend, meestal in minder dan een seconde. De camera wordt alleen geactiveerd wanneer de telefoon naar het gezicht wordt gebracht, om het batterijgebruik tot een minimum te beperken.

LG G6
LG G6

Dankzij de nieuwe functie lenswaarschuwing, krijg je een waarschuwing als een deel van je vinger per ongeluk voor de lens te zien is. Hierdoor worden fotofouten voorkomen. Bij de LG G6 is dit extra handig omdat het toestel een groot gezichtsveld heeft.

Naast de verbeterde software introduceert LG twee nieuwe kleuren voor de LG G6: Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. De achterkant van deze nieuwe telefoons zijn bedekt met een speciale film om een bijzonder optisch effect te creren.

Naast de verbeteringen van de bestaande G6 introduceert LG een licht verbeterde versie van de G6, de G6 plus. De nieuwe LG G6 plus heeft een royaal 128 GB opslaggeheugen en koptelefoons van B&O PLAY om optimaal te genieten van muziek thuis n onderweg. Het toestel is beschikbaar in het zwart, blauw en goud. Het is nog niet bekend of de LG G6 plus naar Nederland komt.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws