Interessant:

Vodafone-bundel voor hele EU vanaf juni

nieuws 26 april 2017 om 20:18

Vanaf 1 juni kunnen alle Vodafone-klanten die op reis zijn in de EU hun abonnement gebruiken zonder extra kosten. Dit principe heet ‘Roam Like at Home’. Hiermee voldoet Vodafone aan de nieuwe Europese roaming regulering die vanaf 15 juni ingaat.

Per 1 juni gebruiken Vodafone klanten minuten, sms’jes en eventuele GB’s binnen de bundel zonder extra kosten op vakantie of zakenreis in de EU. Je hoeft hiervoor verder niets te doen, het wordt automatisch ingesteld. Klanten met een abonnement krijgen er zelfs nog enkele landen bij, zoals Zwitserland, Albanië en Turkije.

“Het mobiele dataverbruik van onze klanten neemt elk jaar toe, zo ook in het buitenland. Bij Vodafone houden we daar rekening mee. Zo pasten we vorig jaar al een aantal van onze abonnementen hierop aan”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo. “Nu kunnen ál onze klanten genieten van de nieuwe tarieven. Met de zomervakantie voor de deur is dat een mooi vooruitzicht. Vodafone past een Fair Use Policy (FUP) toe om misbruik van verbruik in het buitenland te voorkomen. Dus pak je elke dag de Thalys of ben je van plan in het zonnige zuiden te gaan wonen? Dan kan het zijn dat de FUP in werking treedt. “

Robin Mobile en T-Mobile bieden al vanaf begin dit jaar bundels aan die te gebruiken zijn in de hele EU.

portablegear.nl