Interessant:

Adieu iPad Air

nieuws 21 maart 2017 om 14:44

Apple heeft vandaag haar tablet portfolio opgeschoond. De iPad Air modellen zijn uitgefaseerd door de introductie van een nieuwe iPad. Naast de iPad blijft Apple de iPad mini en iPad Pro voeren.

“De iPad is de populairste tablet ter wereld. Onze klanten zijn enthousiast over het grote 9,7-inch display voor alles wat ze graag doen, van televisie en films kijken tot surfen op het web, FaceTime-gesprekken voeren en foto’s bekijken. En nu is iPad nog beter betaalbaar”, aldus Philip Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing van Apple. “Nieuwe klanten en upgraders zullen enthousiast zijn over deze nieuwe iPad voor thuis, op school en op het werk, met zijn prachtige Retina-display, onze krachtige A9-chip en toegang tot de meer dan 1,3 miljoen apps die speciaal voor iPad zijn ontwikkeld.”

Apple iPad 2017
Apple iPad 2017

De nieuwe iPad (niet te verwarren met de originele iPad uit 2010) is uitgerust met een helder Retina-display in een robuuste maar dunne aluminium unibodybehuizing van minder dan 500 gram. De door Apple ontworpen A9-chip levert razendsnelle verwerking en grafische prestaties voor apps en games, terwijl de batterij nog steeds de hele dag meegaat. Dankzij Touch ID beschik je over een eenvoudige en veilige manier om je iPad te ontgrendelen, persoonlijke informatie binnen apps te beschermen en aankopen in de App Store, iTunes Store en iBooks Store goed te keuren.

De iPad wordt geleverd met iOS 10, met animaties en nog meer mogelijkheden voor expressie in Berichten, nieuwe manieren om Siri te gebruiken met je favoriete apps, prachtig opnieuw ontworpen Kaarten, Foto’s, Apple Music en News, en de nieuwe Woning-app, waarmee je van alles in huis moeiteloos en veilig kunt installeren, beheren en bedienen vanuit één centrale plek. Met multitaskingfeatures als Slide Over, Split View en Beeld-in-beeld krijg je nog meer voor elkaar.

Apple iPad 2017
Apple iPad 2017

De Apple iPad is vanaf volgende week verkrijgbaar in zilver, goud en spacegrijs vanaf 409 euro voor het 32-GB model met WiFi en 569 euro voor het 32-GB model met Wi-Fi + 4G. Polyurethaan Smart Covers voor de iPad zijn verkrijgbaar voor 45 euro in houtskoolgrijs, wit, middernachtblauw, rozenkwarts en als (Product)RED. De iPad mini 4 is verkrijgbaar in zilver, goud en spacegrijs en biedt meer capaciteit tegen dezelfde prijs: 489 euro voor het 128-GB model met WiFi en 639 euro voor het 128-GB model met WiFi + 4G.

portablegear.nl