Interessant:

LG G6 al in april te koop

nieuws 15 maart 2017 om 14:29

De LG G6, het nieuwe vlaggenschip van LG Electronics, is vanaf begin april in Nederland beschikbaar. Hiermee is Nederland een van de eerste Europese landen waar de LG G6 op de markt komt.

Met de LG G6, die vorige maand is aangekondigd, is het niet langer nodig mensen te vragen om dichter bij elkaar te gaan staan of een andere positie in te nemen om alles en iedereen op de foto te krijgen. Net als de voorganger is de LG G6 uitgerust met een dubbele camera aan de achterzijde, waarvan één met 125-graden groothoeklens, waardoor je veel meer in één beeld kunt vangen. Beide camera’s zijn 13 MP en haarscherp. Daarnaast beschikt de LG G6 over een selfie front camera van 5 MP met 100 graden groothoek.

LG G6
LG G6

Dankzij de naadloze overgang tussen de groothoek en standaard cameralenzen bij het in- en uitzoomen, zelfs bij opnames in 4K, biedt de smartphone een uitstekende en unieke camera-ervaring. De camera is manueel te gebruiken waardoor je bijvoorbeeld sluitertijd en diafragma handmatig kan instellen en dus meer controle hebt over het eindresultaat. Uiteraard is de camerafunctie ook uitgerust met creatieve features zoals filters, food modus, slow motion shots en de mogelijkheid tot het maken van een time-lapse. Naast dit alles biedt de LG G6 de mogelijkheid om gemakkelijk gifjes te maken door 2 tot 100 foto’s vanuit de galerij te combineren.

Na het maken van het perfecte shot wil je deze natuurlijk direct delen met je vrienden en volgers. LG maakt hiervoor handig gebruik van de 18:9 beeldverhouding van de LG G6. Je kunt namelijk perfect vierkante foto’s maken voor Instagram, Snapchat en andere sociale media. Dankzij de 18:9 ratio passen er ook precies twee foto’s naast elkaar op het scherm. Maak je een foto in 1:1 dan verschijnt de laatst gemaakte foto naast het live beeld – je net gemaakte foto is direct te gebruiken, te bewerken of te delen.

LG G6
LG G6

De LG G6 komt overal volledig tot zijn recht ­­dankzij de IP68 water- en stofdichtheid. Mis nooit meer een moment en leg alles vast. De smartphone is volledig stofdicht en kan veilig in water worden gebruikt tot 1,5 meter diepte en een duur van 30 minuten. Mocht je telefoon vallen of gebruikt worden in ruige omstandigheden, dan is dat niet direct een probleem. De LG G6 is zelfs onder moeilijke omstandigheden uitermate betrouwbaar in gebruik.

De verkoopadviesprijs is 749,- euro. In eerste instantie is de LG G6 exclusief te koop bij T-Mobile. Daarbij biedt T-Mobile exclusief de kleur ‘Astro Black’ aan. Later zal de LG G6 ook via andere mobiele providers verkrijgbaar zijn.

portablegear.nl