Interessant:

Garmin vernieuwt navigatie

nieuws 5 januari 2017 om 14:02

Garmin introduceert nieuwe versies van de Drive autonavigatiesystemen waarbij nu gratis live servicediensten worden aangeboden. De nieuwe Garmin Drive toestellen zijn uitgerust met waarschuwingen voor bestuurders en live servicediensten.

Net als de bestaande Drive-modellen zijn ook de nieuwe versies uitgerust met functies die het bewustzijn van de bestuurder vergroten. Onderweg zijn er veel zaken die de bestuurder kunnen afleiden van het rijden. Met de ingebouwde waarschuwingen en meldingen word je ondersteund en enkele van deze afleidingen verminderd, blijf je als bestuurder op de hoogte en kom je ontspannen op de eindbestemming aan.

Garmin Drive serie 2017
Garmin Drive serie 2017

Het instapmodel Garmin Drive 51/61 biedt diverse waarschuwingen voor de bestuurder, die het rijden veiliger maken. De Garmin DriveSmart 51/61 voegt daar smart connected functies aan toe. Bestuurders kunnen met de Garmin DriveAssist 51 hun rit vastleggen dankzij de ingebouwde dash-cam. Ben je op zoek naar een luxe variant, dan is de Garmin DriveLuxe 51 uitermate geschikt.

Om veilig rijden te bevorderen, bevatten alle Garmin Drive producten nuttige functies voor bestuurders zoals waarschuwingen voor roodlicht- of snelheidscamera's, naderende files, scherpe bochten en schoolzones op de route, vermoeidheidswaarschuwing, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Andere functies die het rijden gemakkelijk maken zijn onder andere Garmin Real Directions, waarbij je duidelijke aanwijzingen ontvangt door het gebruik van herkenbare gebouwen en verkeerslichten.

De nieuwe Garmin Drive Series bestaat uit diverse modellen met verschillende kaartregio’s, displayformaten en navigatie-functies. De producten zijn leverbaar in februari 2017 met adviesverkoopprijzen variërend van €179,99 tot €329,99.

portablegear.nl