Interessant:

Garmin met Drive 2019 navigatiesystemen

nieuws 7 januari 2019 om 17:03

Op de CES in Las Vegas heeft Garmin laten weten met drie nieuwe navigatiesystemen te komen, de Garmin Drive 52, de Garmin DriveSmart 55 en de Garmin DriveSmart 65 met schermgroottes van 5,0 tot 6,95-inch.

“Wij zijn enorm blij met deze upgrade van de drive en Drivesmart line up. In het bijzonder de stijlvolle Garmin DriveSmart 55 met een hoog resolutie 5,5-inch edge-to-edge display welke zowel een groot scherm biedt maar toch erg compact is gebleven” aldus René Dijk, Product Manager Garmin Nederland. “De combinatie van zeer snelle route berekening en herberekening, de gebruiksvriendelijke User Interface en de integratie met Foursquare POI’s en Tripadvisor maken dit de perfecte metgezel voor elke rit”.

Betere navigatie door Galileo

De nieuwe Garmin Drive apparaten ondersteunen nu naast GPS ook het Galileo satellietnetwerk voor beter bereik in uitdagende omgevingen, zoals in dichte stedelijke omgevingen, te verbeteren. De Garmin DriveSmart 55 en 65 zijn te bedienen middels je stem. WiFi is standaard op alle systemen, zodat je eenvoudig kaart- en software-updates kan uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van een computer.

Garmin DriveSmart 65
Garmin DriveSmart 65

Meldingen en Live Traffic

Handige bestuurdersmeldingen, zoals waarschuwingssignalen voor o.a. scholen, scherpe bochten, overstekend wild en spoorwegovergangen kunnen het situationele bewustzijn vergroten en zorgen voor veiliger rijden. Bovendien worden alle Garmin Drive 52 en Garmin DriveSmart 55/65 geleverd met Live Traffic, hetzij via de koppeling met een smartphone of via Digitaal verkeer (DAB), om het verkeer voor u inzichtelijk te maken en om eenvoudig en snel tijdbesparende alternatieve routes op de kaart te tonen.

Extra connectiviteit via app

Bovendien zijn de Garmin DriveSmart 55 en 65 compatibel met de nieuwe Garmin Drive app en is de Garmin Drive 52 compatibel met de Smartphone Link-app. Nadat de betreffende app is gedownload, kan de auto navigatie draadloos verbinding maken met de smartphone via Bluetooth om de rit nog eenvoudiger te maken. Geniet op deze manier van smartphone-meldingen op het display, handsfree bellen, live traffic, live parking-details, real-time flitspaalinformatie en weersomstandigheden.

De nieuwe 2019 line-up bestaat uit de Garmin Drive 52, de Garmin DriveSmart 55 en de Garmin DriveSmart 65. Verwacht wordt dat de navigatiesystemen deze maand verkrijgbaar zijn met adviesprijzen van 170 tot 290 euro. De laatste update van het Garmin-portfolio stamt uit 2017.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws