Interessant:

TomTom introduceert nieuwe Sports app

nieuws 5 januari 2017 om 14:27

TomTom kondigt de komst van de nieuwe TomTom Sports app aan. Met de TomTom Sports app kunnen prestaties in twaalf verschillende activiteiten worden bijgehouden, van hardlopen, fietsen en zwemmen tot skiën, trailrunning en wandelen.

De nieuwe TomTom Sports app is ontwikkeld in samenwerking met sporters en gebruikers van fitness-apps. De app introduceert motiverende berichten, trends en vergelijkingen in activiteiten, statistieken over prestaties tot op de seconde nauwkeurig en omvangrijke sociale mogelijkheden, alles in een vriendelijke en aantrekkelijke interface.

“We maken al sinds 2009 wearables en er is inmiddels veel veranderd”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en Management Director van TomTom Consumer. “De hoeveelheid data waar mensen nu toegang tot hebben is overweldigend. Wat mensen echt nodig hebben wanneer excuses het winnen van overtuiging, is motivatie en begrijpen wat voor hen werkt, en wat niet. Om die reden veranderen we met onze nieuwe TomTom Sports app data in inzichten. Dit is het begin van een veelbelovend jaar voor ons merk in de sportwereld.”

De app toont in één oogopslag je meest recente activiteiten en prestaties, zoals verandering in je lichaamssamenstelling en rusthartslag. Ook kunnen meer ervaren sporters de statistieken over hun prestaties tot op de seconde analyseren. Dankzij slimme vergelijkingen kunnen gebruikers hun laatste prestaties vergelijken met hun persoonlijke records.

De nieuwe TomTom Sports app sluit tevens naadloos aan op een breed aanbod van third party platformen zoals Strava, Nike+, Endomondo, MapMyFitness, Runkeeper en nog veel meer.

De nieuwe TomTom Sports app is vanaf eind januari beschikbaar als download in de Apple App Store en Google Play. De app werkt op iOS en Android smartphones en ondersteund de TomTom Runner, Touch, Adventurer, Spark en Multi-Sport series.

portablegear.nl