Interessant:

Honor 6X komt naar Nederland

nieuws 3 januari 2017 om 22:02

Op de CES 2017 in Las Vegas heeft Huawei bekendgemaakt dat de Honor 6X ook buiten China verkrijgbaar komt. De Honor 6X is een scherp geprijsde smartphone met zeer goede specificaties

“De Honor 6X is ontwikkeld om de jonge consument een goede internet ervaring te bieden. De smartphone is krachtig en veelzijdig. Daarnaast beschikt de Honor 6X over de beste kenmerken die de millennial in staat stelt om de wereld te ontdekken, zijn of haar innerlijke artiest te bevrijden, en te kunnen genieten van de wereld van muziek, games en films. De Honor 6X is gericht op mensen die niet willen inleveren op prestaties. Het is een toestel met compromisloze kwaliteit”, aldus George Zhao, CEO van Honor. “We begrijpen de levensstijl van de millennial generatie, daarom hebben we de Honor 6X ontworpen met voldoende functies om ze in staat te stellen te delen, te ontdekken en volop te genieten van het leven”.

Honor 6X
Honor 6X

De Honor 6X heeft een groot 5,5-inch full HD (1920 x 1080) beeldscherm en heeft een volledig metalen, 8,2-millimeter dikke behuizing. De hoeken van het scherm zijn afgerond en ook de achterzijde is afgerond. De camera op de achterzijde van het toestel maakt scherpe foto's, dankzij een extra 2-megapixel camera die de diepte van de compositie bepaalt. De camera focust super snel in 0.3 seconden. De 6X draait op een octa-core Kirin 655 van 2,1 GHz in combinatie met 3 GB RAM. De 3340 mAh batterij zorgt voor voldoende uithoudingsvermogen.

De Honor 6X komt na de lancering beschikbaar in drie kleuren: goud, zilver en grijs. De smartphone is vanaf 4 januari 2017 te verkrijgen via het officiële Honor verkoopkanaal vMall.eu voor een verkoopprijs van 249 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten