Interessant:

Samsung Gear S3 verkrijgbaar

nieuws 2 december 2016 om 10:02

De Samsung Gear S3 is vanaf vandaag te koop. De smartwatch verschijnt in de modellen Frontier en Classic. De Gear S3 combineert de looks van een klassiek of sportief horloge met de laatste technologische mogelijkheden van een smartwatch. Met de handige draairing navigeer je eenvoudig door het menu.

Net als zijn voorganger is de Gear S3 uitgerust met een praktische draairing om de smartwatch te bedienen. Je telefoneert zonder dat je je smartphone uit je zak haalt, leest en beantwoordt binnenkomende berichten en checkt je favoriete apps zo vanaf je pols. De smartwatch heeft een ingebouwde GPS, wat handig is bij buiten sporten. Of je nu de afstand die je hebt hardgelopen wilt bijhouden of je score op de greengolf, de Gear S3 doet het. De batterij gaat tot twee dagen mee.

Samsung Gear S3 - Classic
Samsung Gear S3 - Classic

“De Gear S3 is geďnspireerd op het design van klassieke horloges”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Het tijdloze ontwerp gaat samen met revolutionaire technologische innovaties in het binnenwerk. Zo heb je het beste van twee werelden. Het scherm toont altijd de tijd, maar je kunt zelf bepalen hoe de wijzerplaat eruit ziet. Met talloze slimme mogelijkheden en het elegante ontwerp is de Gear S3 meer dan een belangrijke uitbreiding van ons smartwatch-portfolio. Het is ook een ideale aanvulling op iedere horlogecollectie.”

De Gear S3, geintroduceerd op de IFA, is IP68 gecertificeerd en daarmee spatwater- en stofbestendig. De smartwatch is uitgerust met Corning Gorilla Glass SR+, dat speciaal is ontworpen voor wearables en zorgt voor een harder, krasbestendig en helder display. Het geavanceerde scherm geeft 16 miljoen kleuren weer en maakt gebruik van de Super AMOLED technologie. Schrijf of teken erop en de Gear S3 zet je aantekeningen direct om in tekst of emoji.

Samsung Gear S3 - Frontier
Samsung Gear S3 - Frontier

Naast al deze mogelijkheden geven de beschikbare applicaties de Gear S3 nog tal van aanvullende opties. Bestel bijvoorbeeld een Uber met de gelijknamige app, bewaar je boarding passes in de KLM-app of regel betaald parkeren met de Parkmobile-app. Tot slot blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de NU.nl-app, de Telegraaf-app en binnenkort de 433-voetbalapp voor voetbaluitslagen en -fragmenten.

Vanaf vandaag is de Gear S3 in Nederland beschikbaar. Er zijn drie modellen: Frontier (verkoopadviesprijs € 399,-), Classic (€ 399,-) en BALR. (€ 499,-, inclusief lederen BALR.-horlogeband en BALR. Braided Bracelet t.w.v. € 125,-). De laatste is ontwikkeld in samenwerking met het luxe lifestylemerk BALR. en heeft naast de unieke horlogeband de mogelijkheid tot twee exclusieve BALR.-wijzerplaten.

portablegear.nl