Interessant:

Nominaties Telecom Awards 2016 bekend

nieuws 11 november 2016 om 12:37

De nominaties voor de Telecom Awards 2016, die eind november worden uitgereikt, zijn bekend. In totaal maken dit jaar 25 toestellen, verdeeld over drie segmenten (low, mid en high) kans op de award.

Eind november worden de prijswinnaars van de Telecom Awards 2016 bekend gemaakt. In de drie belangrijkste prijssegmenten voor de smartphonemarkt worden totaal zes Awards uitgereikt. De prijssegmenten zijn entry-level (telefoons tot 200 euro), mid-level (telefoons tussen de 200 en 400 euro) en high-end (telefoons duurder dan 400 euro). In elke categorie vallen twee awards, één voor de beste smartphone in dat segment, alsmede één award voor de smartphone met de beste prijs-, kwaliteit- en functionaliteitverhouding.

Alle smartphone-fabrikanten zijn de afgelopen weken uitgenodigd om voor iedere categorie van de Telecom Awards hun allerbeste smartphone te nomineren. Dit jaar dingen er in totaal 13 fabrikanten mee naar de prijzen. De volgende toestellen zijn genomineerd:

Entry-level 

Mid-range 

High-end 

De jury is al gestart met het testen van de genomineerde toestellen. Ze worden daarbij onder anderen onderworpen aan diverse lab- en benchmarks tests en het oordeel van de experts van All About Phones, Androidworld, GSM Helpdesk, Mobile Cowboys en Portable Gear. Op 1 december zullen per categorie twee winnaars, Beste Product en Beste Koop, bekend gemaakt worden. In totaal worden dus zes Telecom Awards uitgereikt.

Bij de Telecom Awards 2015 vielen de Microsoft Lumia 640Acer Liquid Z530Motorola X PlaySony Xperia M4 AquaSamsung Galaxy S6 Edge en de Huawei P8 in de prijzen.

portablegear.nl