Interessant:

Drie nieuwe TomTom wearables

nieuws 2 september 2016 om 08:29

TomTom breidt haar collectie wearables fors uit, met de introductie van de TomTom Runner 3, de TomTom Adventurer en de TomTom Touch. De Runner 3 en de Explorer zijn nieuwe GPS horloges met muziekspeler en hartslagmeter. De Touch is een fitness-armband.

Op de IFA 2016 in Berlijn heeft TomTom drie nieuwe wearables geÔntroduceerd. Eerder introduceerde het Nederlandse bedrijf al een navigatiesysteem voor scooterrijders, de TomTom VIO, en een reeks nieuwe Go navigatiesystemen, de Go 520, Go 620, Go 5200 en Go 6200.

TomTom Runner 3

De TomTom Runner 3 (ook wel Spark 3 genoemd) is de laatste versie van TomToms hardloophorloge, en volgt de TomTom Runner 2 op. De Runner 3 is een compleet horloge met hartslagmeting aan de pols, afstandmeting via GPS en een muziekspeler die via bluetooth draadloos afgeluisterd kan worden. Nieuw ten opzichte van het vorige model is Route Exploration, waarmee je de mogelijkheid krijgt om nieuwe trajecten te verkennen zonder ooit twee keer dezelfde route te hoeven volgen.

TomTom Runner 3
TomTom Runner 3

TomTom Adventurer

Route Exploration vind je ook terug bij de TomTom Adventurer.†Dit is een robuust outdoor-horloge voor wandelen, joggen, skiŽn en snowboarden. Dit zie je terug aan de standaarduitrusting die bestaat uit een kompas, hoogtemeter en barometer. Op je TomTom Adventurer kunnen je gemakkelijk live statistieken aflezen zoals snelheid, hoogte, afdaling en het hellingspercentage. Een muziekspeler en hartslagsensor zijn ook standaard.

TomTom Adventurer
TomTom Adventurer

TomTom Touch

De laatste wearable die TomTom introduceert op de IFA 2016 is de TomTom Touch, de eerste fitness-armband van TomTom. De Touch is de eerste fitness tracker op de markt die analyses van de lichaamssamenstelling van de gebruiker combineert met 24-uurs bewaking van het aantal stappen, de slaappatronen en de hartslag, direct vanaf de pols. Na een simpele druk op een knop meet de TomTom Touch het percentage lichaamsvet en de aanwezige spiermassa, zodat je direct inzicht krijgt in de effectivitteit van je trainingen. De TomTom Touch is ontwikkeld om 24 uur per dag, 7 dagen per week, gedragen te worden en biedt alles wat je van een moderne fitness tracker mag verwachten. Zo worden de gehele dag het aantal stappen, de slaappatronen, de hartslag en het aantal verbrande calorieŽn bijgehouden.

TomTom Touch
TomTom Touch

Verkrijgbaarheid

De TomTom Adventurer is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van Ä 299. De TomTom Touch kan vanaf 1 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van Ä 149. De TomTom Spark 3 Cardio + Music en Runner 3 Cardio + Music zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van Ä 249.

portablegear.nl