Interessant:

Deezer integreert met Apple CarPlay

nieuws 10 december 2015 om 10:31

Muziekstreamingdienst Deezer kondigt een nieuwe integratie aan met Apple CarPlay. De app is beschikbaar voor abonnees van  Premium+ en Deezer Elite.

Via de speciale app, die zichtbaar is op het ingebouwde dashboard, hebben Deezer Premium+ en Deezer Elite abonnees nu in de auto gemakkelijk toegang tot de 35 miljoen nummers uit de Deezer catalogus. Met CarPlay (in Nederland te gebruiken met ingebouwde autosystemen van Pioneer) kan je slimmer en veiliger gebruikmaken van je iPhone in de auto. Op een veilige manier kan je navigeren, telefoneren, berichten ontvangen en versturen en naar muziek luisteren. Alles verschijnt op het dashboard in de auto.

Met de Deezer app op CarPlay kun je onder meer naar albums, playlists en nummers luisteren en flow gebruiken om nieuwe muziek te ontdekken of naar je favoriete muziek te luisteren op basis van je luistergedrag. Daarnaast is het mogelijk om naar de verschillende Deezer Mixes, afgestemd op jouw stemming, te luisteren, en offline naar je favoriete muziek luisteren.

Apple CarPlay
Apple CarPlay

"Met de Deezer app op CarPlay kunnen Premium+ en Elite luisteraars nog makkelijker naar hun favoriete muziek luisteren zonder dat zij afgeleid worden tijdens het rijden," zegt Alexander Holland, Chief Content en Product Officer bij Deezer. "Luisteraars hebben nu overal toegang tot Deezer’s muziekcatalogus met 35 miljoen nummers."

De Deezer app op CarPlay wordt deze week gefaseerd uitgerold en is beschikbaar voor iOS 7.1 en hoger.

portablegear.nl