Interessant:

Verkoop Samsung Galaxy S7 en S7 edge gestart

nieuws 11 maart 2016 om 15:09

Vanaf vandaag zijn de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge verkrijgbaar in Nederland. Belangrijkste vernieuwingen ten opzichte van de Galaxy S6-serie zijn de waterdichtheid, het uitbreidbare geheugen en een betere camera.

Vandaag is Samsung gestart met de verkoop van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. De toestellen werden in februari tijdens het Mobile World Congress onthuld. Dat de nieuwe smartphones populairder zijn dan eerdere Galaxy-smartphones, blijkt uit het aantal pre-orders. Tijdens de pre-orderperiode zijn in Europa ruim 2,5 keer meer bestellingen geplaatst in vergelijking met voorgaande jaren.

 

Samsung Galaxy S7 familie
Samsung Galaxy S7 familie

Het unieke ontwerp van de Galaxy S7 edge is populair. Meer dan zes op de tien (61%) geplaatste pre-orders in Europa is een Galaxy S7 edge. "Iedereen die een nieuwe Galaxy bestelt, wil nieuwe innovaties en ervaringen met zijn smartphone", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge maken we dat mogelijk: met een camera die ook bij schemering prachtige foto’s maakt, een water- en stofbestendig ontwerp en een batterij die je niet in de steek laat."

De eerste kopers stonden vannacht om 02:00 uur voor de deur van de T-Mobile Shop aan de Rotterdamse Lijnbaan. Youssef Bousfiha stond vooraan in de rij. Hij ontving vanmorgen een Gold Platinum Galaxy S7 edge uit handen van Menno van den Berg, Managing Director Samsung Nederland, en Willem Visser, Country Director Sales & Marketing Mobile Samsung Nederland. Youssef was in 2014 ook de eerste koper van de Samsung Galaxy S5.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn nu verkrijgbaar. De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn los verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 699,- en € 799,- met 32 GB geheugen.

Verder lezen...

- Samsung Galaxy S7 vs. Galaxy S6: verschil (specs)

portablegear.nl