Interessant:

HTC Vive VR-headset voor 899 euro in Nederland

nieuws 29 februari 2016 om 12:08

HTC en partner Valve hebben bekendgemaakt de HTC Vive VR-headset voor een prijs van 899 euro in Nederland op de markt brengen. De headset ligt vanaf 5 april in de Nederlandse winkels.

De HTC Vive wordt geleverd met drie volwaardige VR-titels om de eerste stappen te kunnen zetten in de VR-wereld. Het gaat daarbij om Google's†Tilt Brush†(waarmee je kan verfen in een 3D-ruimte met virtual reality),†Owlchemy Labs's†Job Simulator: the 2050 Archives†(in een fictieve wereld waar robots alle menselijke banen hebben ingenomen, kun je plaatsnemen in de 'Job Simulator' om te ontdekken hoe het voelde om een baan te hebben) en†Northway Games/Radial Games'†Fantastic Contraption†(waarin je in virtual reality een machine kan bouwen).

HTC Vive VR-headset voor 899 euro in Nederland
HTC Vive VR-headset voor 899 euro in Nederland

De HTC Vive consumer-editie is vandaag vanaf 16.00 uur beschikbaar voor pre-order. De commerciŽle beschikbaarheid is vanaf 5 april. Voor een prijs van 899 euro krijg de HTC Vive, volgens HTC "de eerste complete VR-oplossing", inclusief draadloze VR controllers, room scale-bewegingssensoren, de bril met ingebouwde front-camera, HTC Vive Phone Services en de drie genoemde complete VR-titels.

Job Simulator: the 2050 Archives op HTC Vive
Job Simulator: the 2050 Archives op HTC Vive

portablegear.nl