Interessant:

De beste Samsung Galaxy S7 aanbiedingen

achtergrond 29 februari 2016 om 12:26

Vanaf 11 maart zijn de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge in Nederland verkrijgbaar. Als je voor 11 maart een S7 of S7 edge koopt eventueel in combinatie met een abonnement dan krijg je een Galaxy VR headset cadeau. PortableGear zet de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Om de aanbiedingen bij de verschillende providers met elkaar te vergelijken hebben we gekeken naar abonnementen met een onbeperkt aantal belminuten en met minimaal 5 GB 4G internet. We hebben gekeken naar 2-jarige abonnementen.

|TABEL=1447|

Tele2 heeft veruit de beste aanbieding van dit moment. Daar betaal je €43 per maand voor de Galaxy S7 en €47 voor de Galaxy S7 edge in combinatie met 8GB 4G internet met onbeperkt bellen en sms'en. Tele2 is daarmee veruit de goedkoopste aanbieder.

T-Mobile en Vodafone zijn vergelijkbaar qua prijs, maar wel een stuk duurder dan Tele2. Bij T-Mobile betaal je respectievelijk €52,50 en €54,50 per maand voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. Je moet voor de S7 edge nog wel eenmalig €49,95 betalen. Je krijgt voor dit maandbedrag een 4G bundel van 6 GB, en onbeperkt bellen en sms'en in Nederland. Bovendien krijg je nog 120 belminuten voor binnen de EU. Bij Vodafone betaal je €52 per maand voor de Galaxy S7 en €57 voor de Galaxy S7 edge. Je hebt dan een abonnement met 7 GB 4G internet en onbeperkt bellen en sms'en.

KPN, traditiegetrouw geen prijsstunter, heeft de minst interessante aanbieding. Het KPN Zorgeloos abonnement bestaat uit 5GB 4G internet en onbeperkt bellen en sms'en. In combinatie met een Galaxy S7 betaal je eenmalig €29 en per maand €59. In combinatie met een Galaxy S7 edge betaal je eenmalig €99 en per maand €59.

Als je het toestel zonder abonnement wil aanschaffen zijn de prijzen op dit moment bij alle aanbieders €699 voor de S7 en €799 voor de S7 edge. De meeste zekerheid heb je als je het toestel bestelt bij de officiλle Samsung shop.

Gratis Samsung Gear VR headset
Gratis Samsung Gear VR headset

Bij alle pre-orders van de S7 en de S7 edge ontvang je een Gear VR headset gratis. De Gear VR is, in combinatie met je Galaxy smartphone, een complete virtual reality set. De Samsung Gear VR is comfortabel in gebruik dankzij het gebruik van zachte, flexibele en lichtgewicht materialen. Hij is draadloos waardoor je volledig kunt opgaan in de virtuele wereld zonder vast te zitten aan een computer.

portablegear.nl