Interessant:

Rovio presenteert Angry Birds ACTION!

nieuws 17 februari 2016 om 13:35

De Finse spelfabrikant Rovio presenteert alweer een nieuw spel in de Angry Birds-serie. Angry Birds ACTION! is een pinball-achtige variant van Angry Birds en verschijnt eerst als soft-launch in Nieuw-Zeeland.

In Angry Birds ACTION! stuur je je vogels door een soort flipperkast, die gevuld is met gebouwen van de varkens. Ondertussen moet je proberen eieren te redden. Je 'flippert' je rode vogel in een level vol breekbare objecten en eieren. Als je een ei raakt, heb je deze gered. Het spel is free-to-play en zal dus zo goed als zeker microtransacties bevatten. Angry Birds ACTION! verschijnt in eerste instantie als soft-launch in Nieuw-Zeeland. Het is nog niet bekend wanneer het spel officieel wereldwijd wordt uitgerold.

Angry Birds ACTION!
Angry Birds ACTION!

In de Angry Birds-serie verschenen eerder Angry Birds SeasonsAngry Birds RioAngry Birds FriendsAngry Birds SpaceAngry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars IIAngry Birds Go!Angry Birds EpicAngry Birds TransformersAngry Birds Stella, Angry Birds 2 en de spin-offs Angry Birds Stella POP!Angry Birds Fight! en Bad Piggies. Dit jaar verschijnt er ook een animatiefilm van het spel in de bioscoop.

PocketGamer UK