Interessant:

Apple Music nu beschikbaar voor Sonos-gebruikers

nieuws 12 februari 2016 om 09:44

Vanaf deze week is Apple Music officieel wereldwijd beschikbaar op alle Sonos-systemen. Vanaf 15 december 2015 was Apple's muziekstreamingdienst al als publieke bčtatest beschikbaar op Sonos.

Muziekfans over de hele wereld krijgen hiermee toegang tot de functionaliteiten van Apple Music, zoals Voor jou, Nieuw, Radio en Mijn muziek, maar ook tot de volledige Apple Music-catalogus. Om Apple Music te streamen op Sonos, moet je 'Muziekservices toevoegen' te selecteren op de Sonos controller-app, naar het Apple Music-icoon scrollen, en in te loggen.

Apple Music op Sonos is vanaf begin december getest door honderdduizenden luisteraars door middel van een succesvol testprogramma. "De feedback van leden van Apple Music op Sonos tijdens de testperiode was top", zegt Eddy Cue, senior vicepresident van Internet Software en Services bij Apple. "Sonos en Apple Music zorgen samen voor een waanzinnige luisterervaring in huis – en we zijn blij dit nu aan te kunnen bieden aan alle Sonos-gebruikers."

Apple Music
Apple Music

"Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van het samengaan van twee bedrijven die echt geven om muziek, om te kunnen zorgen voor een topluisterervaring", zegt John MacFarlane, chief executive officer bij Sonos. "Dankzij de samenwerking met Apple kunnen we Apple Music op een eenvoudige, intuďtieve manier bij mensen thuis brengen – en het klinkt ook nog fantastisch."

Er komt ook een Sonosstation op Apple Music, samengesteld door artiesten in samenwerking met Sonos. Nieuwe gebruikers kunnen Apple Music drie maanden gratis uitproberen.

portablegear.nl