Interessant:

Apple Music streamen via Sonos

nieuws 3 december 2015 om 15:13

Apple Music is vanaf 15 december 2015 als publieke bètatest beschikbaar op Sonos. Vanaf dan kan je alle onderdelen van Apple Music, zoals For You, New, Radio en My Music, via de smart speakers van Sonos streamen.

"Streamingdiensten zorgen voor meer muziek in het leven – en dat maakt ons leven nog beter. De introductie van Apple Music betekende een keerpunt voor streaming en voor het massale gebruik van die diensten", zegt John MacFarlane, medeoprichter en Chief Executive Officer van Sonos. "Nu we toegang hebben tot vrijwel alle muziek ter wereld, is de manier waarop muziekliefhebbers ernaar luisteren nog belangrijker. We zijn zeer vereerd om Apple Music nu beschikbaar te maken voor Sonos-luisteraars overal ter wereld."

"Veel van onze gebruikers zijn fan van Sonos en willen van onze diensten genieten door het hele huis", zegt Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. "We zijn heel blij met de samenwerking met Sonos, omdat we de Apple Music-ervaring nu op nog meer plekken kunnen bieden."

Apple Music
Apple Music

Met de publieke bètatest is het mogelijk de vele functies van Apple Music te gebruiken in de Sonos-app op iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC en Android-telefoons. De muziek is af te spelen in één kamer of in meerdere kamers tegelijk. De volledige versie is beschikbaar vanaf begin 2016.

portablegear.nl