Interessant:

TomTom GO Mobile nu beschikbaar voor iPhone

nieuws 12 februari 2016 om 09:55

De nieuwe navigatie-app TomTom GO Mobile is nu in Nederland beschikbaar voor iPhone, als gratis download in de Apple iTunes Store.

Met de TomTom GO Mobile-app kan je op je iPhone voor 75 kilometer per maand gratis gebruik maken TomToms navigatie en realtime verkeersinformatie. Upgraden naar onbeperkt gebruik kan simpel met een in-app purchase.De app heeft dezelfde gebruikersinterface als de TomTom GO-navigatietoestellen. De app bevat wereldkaarten, waardoor je offline toegang hebt tot de wegenkaarten van 150 landen.

Je krijgtiedere eerste dag van de maand voor 75 kilometer toegang tot de volledige versie van de app. Niet verreden kilometers gaan niet mee naar volgende maand. Upgrade naar de ongelimiteerde versie kost 19,99 voor 1 jaar en 44,99 voor 3 jaar.

TomTom GO Mobile-app voor iPhone
TomTom GO Mobile-app voor iPhone

"TomTom GO Mobile voor iPhone is gemaakt voor bestuurders die het beste van TomTom op hun smartphone willen ervaren", zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom Consumer. "We hebben onze mobiele oplossing volledig herzien om iedere gebruiker de kans te geven om navigatie met TomTom Traffic te proberen. Nu kunnen alle iPhone-gebruikers files vermijden en elke dag sneller op hun bestemming zijn."

De app is nu beschikbaar als gratis download in de Apple iTunes Store. TomTom GO Mobile voor Android is reeds in maart 2015 gelanceerd en meer dan vier miljoen keer gedownload.

portablegear.nl