Interessant:

iOS 8.4 en Apple Music officieel gelanceerd

nieuws 1 juli 2015 om 09:58

Apple heeft de iOS 8.4-update, met daarin de nieuwe Apple Music muziekstreaming-service, officieel uitgerold. iOS 8.4 biedt ook veel verbeteringen aan de iBooks-toepassing.

De iOS 8.4-update is beschikbaar via Software Update op je iOS-apparaat. Audioboeken zijn in iOS 8.4 nu ook beschikbaar via de iBooks-app, met een eigen speciale afspeelmogelijkheid.Apple Music is een muziekstreaming-service.Onderdeel van Apple Music is Apple Music Radio, waarin Beats 1 de opvallendste naam is. Dit is een live radiostation, die 24 uur per dag actief is en in meer dan 100 landen gaat uitzenden.

Met Apple Music is het mogelijk om, tegen betaling, de hele Apple Music-catalogus naar je favoriete apparaat te streamen. De streamingdienst bestaat naast je vaste iTunes-collectie. In de "For You"-sectie van Apple Music vind je een mix van albums, nieuwe releases en afspeellijsten die voor jou gepersonaliseerd zijn. Daarnaast is het mogelijk om met Siri vragen te stellen aan Apple Music over je favoriete muziek.

iOS 8.4 met Apple Music
iOS 8.4 met Apple Music

Apple Music is de eerste drie maanden gratis uit te proberen. Individuele abonnementen zijn verkrijgbaar voor 9,99 per maand en gezinsabonnementen kosten 14,99 per maand.

Cnet