Interessant:

LG K-serie verder uitgebreid met K4

nieuws 15 januari 2016 om 14:17

LG breidt haar onlangs gepresenteerde K-serie binnenkort verder uit met de LG K4. De K-serie is een serie mid-range smartphones, waar tot nu toe alleen officieel de K10 en K7 in werden aangekondigd. [update]

LG presenteerde de K-serie, bestaande uit de LG K10 en LG K7, vorige week op de CES 2016 in Las Vegas. LG's K-serie smartphones zijn de eerste toestellen met LG's "glossy pebble design": een moderne look gericht op de jongere doelgroep. LG belooft verder 'premium specificaties' voor een aantrekkelijke prijs. De LG K7 (met 5-inch FWVGA-display) en de LG K10 (met 5,3-inch HD-display) worden beide geleverd met Android 5.1 Lollipop en zijn beschikbaar in een 3G- en 4G-editie en in verschillende geheugenuitvoeringen. Informatie over de prijs en beschikbaarheid moet nog volgen.

In een officieel promotiefilmpje voor de nieuwe K-serie is naast de K10 en K7 echter ook de nog niet officieel aangekondigde K4 te zien. Specificaties van dit model zijn nog niet bekend, maar gezien de naam is het logisch te verwachten dit K-model een kleiner display (waarschijnlijk 4,3-inch) heeft dan de K7 en K10. Verder liet LG abusievelijk al op Facebook doorschemeren dat er ook een LG K5 en een LG K8 in de planning staan.

De LG K10 verschijnt als eerste deze week in Zuid-Korea voor een prijs rond de 150 euro.

Update 29/1: LG heeft inmiddels officieel aangekondigd de LG K4 ook in Europa op de markt te brengen.

PhoneArena