Interessant:

LG presenteert K10 en K7 smartphones

nieuws 5 januari 2016 om 10:38

LG heeft op de CES 2016 in Las Vegas de nieuwe K-serie met mid-range smartphones geintroduceerd. De eerste nieuwe modellen in deze serie zijn de K10 en K7.

"Onze 2016 K-serie is het meest recente voorbeeld van LG waarin de beste mobiele technologie en premium design terug te vinden zijn in een betaalbaar toestel", aldus Juno Cho, president en CEO van LG Electronics Mobile. "Gebruikers verbinden de naam LG met smartphone-cameratechnologie en wij zijn toegewijd om aan deze vleiende verwachting te voldoen en om deze te overtreffen."

LG K7 en LG K10
LG K7 en LG K10

LG's K-serie smartphones zijn de eerste toestellen met LG's "glossy pebble design": een moderne look gericht op de jongere doelgroep. Dit design zorgt voor een glad en naadloos design, wat mogelijk is doordat de zijkanten van de K-Series smartphones vrij zijn van knoppen. LG belooft 'premium specificaties' voor een aantrekkelijke prijs. De achterzijdes van de toestellen zijn voorzien van een weefpatroon voor optimale grip. De K-serie smartphones spelen in op veelvuldig multimedia- en messaging-gebruik met een scherp display om foto's te laten zien en video's af te spelen. Bij de LG K10 vind je tevens een, voor zijn categorie, geavanceerde camera (tot 8-megapixel aan de voorzijde en tot 13-megapixel aan de achterzijde).

LG K7 en LG K10
LG K7 en LG K10

Dankzij LG's Gesture Shot- en Gesture Interval Shot-functies, is een selfie op de K-modellen maken erg gemakkelijk. Met Gesture Shot kan je foto's maken met een simpel handgebaar, door eerst de hand open te houden en vervolgens een vuist te maken voor de lens. Door je hand twee keer te sluiten gaat de functie over naar de Gesture Interval Shot waardoor er vier opeenvolgende selfies gemaakt worden. Beide toestellen zijn voorzien van een flits aan de voorkant zodat alle selfies helder vastgelegd kunnen worden, ook bij slecht licht.

De LG K7 (met 5-inch FWVGA-display) en de LG K10 (met 5,3-inch HD-display) worden beide geleverd met Android 5.1 Lollipop en zijn beschikbaar in een 3G- en 4G-editie en in verschillende geheugenuitvoeringen. Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland volgt.

portablegear.nl