Interessant:

Sony Xperia M5 komt naar Nederland voor 399 euro

nieuws 15 januari 2016 om 10:07

Sony brengt de Xperia M5 half februari naar Nederland voor een verkoopadviesprijs van 399 euro. Deze waterdichte en stofbestendige Android-smartphone is onder meer voorzien van een 13-megapixel selfie-camera.

De Sony Xperia M5†werd reeds in augustus 2015 geintroduceerd, maar is nu pas officieel voor Nederland aangekondigd. Dit model, door Sony een 'super mid-range smartphone' genoemd, is voorzien van Sony's geavanceerde†cameratechnologieŽn. Zo krijg je de beschikking over een 13-megapixel selfie-camera (met autofocus en Full HD-recorder) aan de voorzijde en een 21,5-megapixel camera (met†5x Clear Image Zoom) aan de achterzijde. Tevens kan je rekenen op Hybrid Autofocus (waarmee je in 0,25-seconde snel en nauwkeurig foto's vast kunt leggen) en de mogelijkheid om 4K-video's op te nemen.

Sony Xperia M5
Sony Xperia M5

Naast de deze cameramogelijkheden beschikt de Xperia M5 over een scherp en helder 5-inch Full HD display met de Mobile BRAVIA Engine 2. Het toestel is waterdicht en stofbestendig (IP65/68) en beschikt over een USB-poort zonder klepje voor extra gemak en eenvoudig opladen. Daarnaast is de Xperia M5 ook voorzien van de mogelijkheid om het interne geheugen van 16GB uit te breiden tot 200GB door middel van een microSD-kaart.

Deze 4G-smartphone beschikt verder over een geÔntegreerde, grote 2.600 mAh accu die tot twee dagen accuduur biedt. Een 64-bits 2GHz octa-core processor, aangedreven door een MediaTek Helio X10 met 3GB RAM, zorgt voor krachtige prestaties en optimalisatie van de accuduur.†De Xperia M5 is voorzien van Sony's zogenaamde 'OmniBalance Design', dat is een strakke premium glazen afwerking aan beide zijden en naadloze, stalen hoeken ter bescherming.

De†Sony Xperia M5†is vanaf half februari beschikbaar in het†zwart, wit en goud en heeft een adviesverkoopprijs van 399 euro.

portablegear.nl