Interessant:

LG Ray: 3G-smartphone voor opkomende markten

nieuws 27 november 2015 om 14:40

LG heeft voor opkomende markten de LG Ray geintroduceerd, een 3G-smartphone met een 5,5-inch HD-display, een octa-core processor en een 13-megapixel camera.

De LG Ray beschikt naast het 5,5-inch HD-display, een 1,4GHz octa-core processor en een 13-megapixel hoofdcamera ook over een 8-megapixel frontcamera. Tevens is de van de LG G-serie bekende Gesture Shot-technologie in het toestel geintegreerd. Hiermee kan je met een handgebaar snel en eenvoudig een selfie nemen. Het toestel heeft verder een uitneembare 3.000 mAh batterij en komt met 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. 

LG Ray: 3G-smartphone voor opkomende markten
LG Ray: 3G-smartphone voor opkomende markten

De LG Ray draait op Android Lollipop en ondersteunt alleen 3G/HSPA+, geen 4G/LTE. Dat is omdat op de opkomende markten waar het toestel op gericht is nog altijd merendeels van 3G gebruik wordt gemaakt. De LG Ray komt in het zilver, goud en zwart en in een single-sim en een dual-sim editie.

De LG Ray verschijnt eerst in Rusland, de andere voormalige Sovjet-staten en Zuid-Amerika voor een nog onbekende prijs. Het toestel komt vooralsnog niet naar de Benelux.

LG Newsroom