Interessant:

Amazon Kindle e-reader beschikbaar in het wit

nieuws 28 november 2015 om 10:48

Amazon kondigt aan dat de populaire Kindle e-reader nu ook verkrijgbaar is in wit design. Het is eerste Kindle-model van de nieuwe generatie Kindle e-readers die komt in het wit.

De witte Amazon Kindle heeft een processor die 20 procent sneller werkt dan op het voorgaande model, een touchscreen voor snelle navigatie en twee keer meer opslagruimte voor al je favoriete boeken. Dankzij handige functies zoals Whispersync, X-Ray, Smart Lookup en integratie van Goodreads is de leeservaring op de Kindle ook verbeterd. Kindle e-readers zijn daarnaast klein en licht; dankzij het compacte formaat kun je ze gemakkelijk meenemen om je boeken overal te kunnen lezen. 

Amazon Kindle (wit)
Amazon Kindle (wit)

De witte Kindle is een instapmodel voor nieuwe gebruikers die hun eerste e-reader willen aanschaffen. De Kindle e-reader maakt lezen gemakkelijker, ook in fel daglicht dankzij het anti-reflectie scherm. Het lettertype en de lettergrootte zijn naar eigen wens aan te passen en de batterij gaat wekenlang mee. Met verschillende zoekfuncties vind je snel de betekenis van moeilijke woorden maar ook meer informatie over de personages in een verhaal.

De witte Amazon Kindle is verkrijgbaar voor € 81,34. Via het toestel krijg je ook toegang tot een grote collectie boeken via de Amazon.nl Kindle Store.

portablegear.nl


Gerelateerde producten