Interessant:

Garmin vivosmart HR ziet levenslicht

nieuws 12 november 2015 om 09:53

Met de introductie van de vivosmart HR brengt Garmin haar eerste activity tracker op de markt die de hartslag 24/7 via de pols monitort. Door toepassing van de Elevate-technologie zijn hier geen extra accessoires meer voor nodig.

De Garmin vivosmart HR is de eerste activity tracker van Garmin met de Elevate-polshartslagtechnologie die de hartslag 24/7 weergeeft, evenals alle dagelijkse activiteiten, verbrande calorieŽn, trainingen en slaapritme. Het touchdisplay (160 x 68 pixels) van de vivosmart HR blijft altijd actief, of je nu onderweg, aan het werk of sportief bezig bent. Dankzij de ingebouwde barometrische hoogtemeter houdt de vivosmart HR ook rekening met traplopen. Net als de origineleGarmin vivosmart†geeft ook de vivosmart HR je een seintje wanneer te lang wordt stilgezeten. De oplaadbare batterij gaat vijf dagen mee en de activity tracker is waterbestendig tot 50 meter onder water, dus tijdens zwemmen en douchen kan je hem probleemloos omhouden.

Garmin vivosmart HR
Garmin vivosmart HR

Als je de vivosmart HR koppelt aan een compatibele smartphone (via Bluetooth Smart) toont het display†inkomende oproepen, agenda-afspraken, e-mails en social media, en regel je vanaf de pols ook je favoriete muziek. Een trilfunctie wijst je op binnenkomende oproepen. Tot kan je met de vivosmart HR†gegevens van jezelf en anderen bekijken via de automatisch synchroniserende Garmin Connect Mobile App voor de smartphone.

De†Garmin vivosmart HR†is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, paars en donkerblauw. De adviesverkoopprijs is Ä 149,-.

Garmin