Interessant:

Alcatel met nieuwe POP 3-smartphone

nieuws 8 oktober 2015 om 10:35

Alcatel OneTouch introduceert in Nederland de nieuwe budgetvriendelijke POP 3-smartphone, die komt met†een display van 5 of 5,5-inch en met 3G+- of 4G-verbinding.

De POP 3 (5,5) heeft een 8-megapixel camera aan de achterkant en een 5-megapixel camera aan de voorkant met videostabilisatie voor scherpe selfies, foto's en video's. Daarnaast kan je je creativiteit kwijt met de zes verschillende camerafilters (van retro tot sepia en cartoon). Met een quad-core processor en 4G/LTE is tevens snel streamen, browsen en downloaden. De toestellen draaien op Android 5.1 Lollipop en bieden verder 4GB geheugen, dat uitbreidbaar via microSD (tot 128GB).

Alcatel POP 3
Alcatel POP 3

De hoesjes voor de POP 3 - met metallic, geborstelde of lederlook afwerking - zijn verkrijgbaar in de verschillende kleuren goud, zilver wit en zwart. Een extra accessoire is de Aero FlipCase die bescherming biedt en je tegelijkertijd essentiŽle informatie op je smartphone laat zien.

De Alcatel POP 3-serie werd eerder dit jaar op de IFA 2015 in Berlijn gepresenteerd als opvolger van de Alcatel POP 2-serie. Prijsinformatie volgt.

portablegear.nl