Interessant:

iPhone 6S cameraproblemen door oververhitting

nieuws 28 september 2015 om 10:08

De eerste klachten over de iPhone 6S komen binnen: verschillende gebruikers klagen over een vreemd overhittingsprobleem waardoor de camera-app en flitser niet meer vlekkeloos functioneren.

De iPhone 6Szou warmer worden bij gebruik (rond de 38 graden Celsius) dan voorgaande iPhone-modellen en dan de gemiddelde smartphone (rond de 32 graden). Het cameraprobleem op de iPhone 6S lijkt echter uit het niets te ontstaan, de oorzaak zou in elk geval niet liggen in overmatig gebruik of gebruik bij zeer hoge temperaturen. Niettemin krijgen sommige gebruikers bij het openen van de camera-app het bericht "Flash is disabled" en een waarschuwing met de tekst"The iPhone needs to cool down before you can use the flash."

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

Apple heeft de camera van deiPhone 6S(en iPhone 6S Plus)een flinke upgrade gegeven. Dit model biedt nu een 12-megapixel camera aan de achterzijde met een 4K-videorecorder voor hoge resolutie video-opnames van 3.840 x 2.160 pixels. Verder biedt de camera nu Live Photos, waarmee je met een enkele druk van je vinger het moment vlak vr en vlak na de foto kan bekijken. De FaceTime HD-camera aan de voorzijde van de iPhone 6S heeft nu een sensor van 5-megapixel en biedt Retina Flash. Dat laatste is een technologie waarbij het hele scherm als flitser wordt gebruikt, voor heldere selfies bij weinig licht.

PhoneArena