Interessant:

Alcatel: 10 nieuwe PIXI 3-tablets

nieuws 10 september 2015 om 09:08

Alcatel vernieuwt de PIXI 3 met een met een serie van tien nieuwe tabletmodellen. De tablets komen in verschillende schermformaten (7-, 8- of 10-inch) en met verschillende netwerkopties (4G LTE, 3G of WiFi-only).

"Onze PIXI 3-serie is volledig gericht op de behoefte aan keuzevrijheid voor een schappelijke prijs", zegt Vittorio Di Mauro, algemeen directeur Smart Connectivity van ALCATEL ONETOUCH. "De nieuwe PIXI 3-tablets komen aan deze behoefte tegemoet met een ruime keuze aan schermafmetingen en verbindingsmogelijkheden."

De PIXI 3 (10) is verkrijgbaar met 3G- of WiFi-only-connectiviteit, is compact en handig mee te nemen. Dit model draait op Android-versie 5.0 Lollipop. Op de tablet zijn voor meerdere gebruikers verschillende accounts aan te maken. Zo deel je veilig je tablet met de gehele familie. De PIXI 3 (10) biedt daarnaast een belfunctie, zodat je geen aparte telefoon meer nodig hebt. Ook is het mogelijk om randapparatuur aan te sluiten, zoals USB-sticks, externe harde schijven, digitale camera's, printers en meer.

Alcatel OneTouch PIXI 3-tablet
Alcatel OneTouch PIXI 3-tablet

De PIXI 3 (10) is vanaf november 2015 voor 159 euro in de Nederlandse winkels verkrijgbaar. Begin dit jaar onthulde Alcatel de PIXI 3-smartphones, die eveneens beschikbaar zijn in verschillende varianten.

portablegear.nl