Interessant:

Microsoft Lumia 540 geintroduceerd

nieuws 15 april 2015 om 10:14

Microsoft heeft wederom een nieuw model toegevoegd aan haar mid-range Lumia-smartphone serie. De Microsoft Lumia 540 is voorzien van een 5-inch HD-display en 3G dual sim-support.

"De Microsoft Lumia 540 Dual Sim toont onze passie voor het maken van producten, die je vindt in het hele Lumia productportfolio en die je ook zal blijven vinden op onze toekomstige toestellen", aldus Jo Harlow, vice-president van de Phones-afdeling bij Microsoft. "Met de Lumia 540 Dual Sim leveren wij een smartphone met een sterk design en geavanceerde technologie, die ook leuk in gebruik is, en zeer veel waar voor zijn geld biedt".

De Lumia 540 Dual Sim draait op†Windows Phone 8.1 met de Lumia Denim Update en krijgt later een upgrade naar Windows 10.†Dankzij het Windows Phone-besturingssysteem heb je direct toegang tot bekende Microsoft-apps als Office (Excel, PowerPoint, Word, OneNote), Outlook en OneDrive (met tot 30GB gratis online opslagruimte). Middels ingebouwde Skype-integratie in combinatie met de 5-megapixel groothoek-frontcamera kan je vloeiend wisselen tussen voice- en videogesprekken. De Lumia 540 beschikt verder over 3G- en dual sim-support (zodat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken) en†een quad-core Qualcomm Snapdragon 200-processor. Tot slot kan je rekenen op een†8-megapixel camera met LED-flitser en FWVGA-videorecorder aan de achterzijde.

De†Microsoft Lumia 540†verschijnt aankomende mei in eerste instantie in India, het Midden-Oosten, Afrika en AziŽ voor een prijs van 149,60 dollar. In Europa komt deze Windows Phone in mei in ItaliŽ op de markt.†Het toestel komt in het blauw, oranje, wit of zwart. Er is nog geen informatie over prijs en beschikbaarheid in Nederland en BelgiŽ.

Microsoft Lumia 540
Microsoft Lumia 540

Microsoft