Interessant:

Hearthstone komt naar smartphones

nieuws 9 maart 2015 om 11:36

Activision-Blizzard heeft laten weten dat het populaire kaartverzamelspel Hearthstone: Heroes of Warcraft binnenkort ook voor smartphones beschikbaar komt. Verder werd de nieuwe uitbreiding Blackrock Mountain aangekondigd.

Hearthstone: Heroes of Warcraft, een van de succesvolste games van vorig jaar, is momenteel alleen nog beschikbaar voor tablets en desktops. Blizzard heeft nu echter officieel bekendgemaakt dat er binnen enkele maanden een versie voor smartphones van het spel volgt.

Verder kondigde Blizzard de nieuwe uitbreiding Blackrock Mountain voor het spel aan. Het is de derde uitbreiding voor het spel, na Curse of Naxxramas en Goblins vs Gnomes. In deze uitbreiding vind je veel nieuwe monsters en in de adventuremodus moet je het opnemen tegen single-player bosses met unieke mogelijkheden. Elke baas in Blackrock Mountain heeft unieke kaarten tot zijn beschikking, waardoor ze allemaal een ware uitdaging zijn. Door het verslaan van de bazen, voeg je geheel nieuwe kaarten toe aan je deck. De uitbreiding bevat 31 nieuwe kaartdecks.

Blackrock Mountain is vanaf volgende maand (pre-order start 19 maart) verkrijgbaar voor de iPad, Android-tablets en PC en Mac. De uitbreiding is verdeeld in vijf 'wings', die alle apart te koop zijn voor 700 in-game goud of voor 6,99 dollar. Je kan echter ook een (kortings)bundel aanschaffen met meerdere wings.

Hearthstone Blog