Interessant:

Goblins vs Gnomes-uitbreiding verschijnt voor Hearthstone

nieuws 9 december 2014 om 10:04

Blizzard heeft de Goblins vs Gnomes-uitbreiding uitgebracht voor het†populaire digitale kaartspel†Hearthstone: Heroes of Warcraft. De uitbreiding voegt onder meer 120 nieuwe speelkaarten toe.

Hearthstone: Heroes of Warcraft, begin dit jaar uitgebracht,†is een†digitaal verzamelkaartenspel (ook wel CCG, Collectible Card Game)†dat is gebaseerd op MMORPG†World of Warcraft. Het is een gratis spel voor de PC, Mac en iPad, maar extra kaarten kunnen worden gekocht met echt geld of met goudstukken die je in de game verdiend hebt. Het spel is een van de succesvolste mobiele games van 2014 en eerder dit jaar verscheen reeds de uitbreiding†Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure.

Goblins vs Gnomes-kaarten kan je kopen als een pack, zelf creeren (mits je genoeg punten hebt) of verdienen in de Arena. De kaartpakketen werken net als de klassieke kaarten, maar hebben een fraaie nieuwe verpakking en bevatten nieuwe kaarten.

Goblins vs Gnomes-kaartpakketen zijn vanaf 8 december beschikbaar voor Windows, Mac en de iPad in de Verenigde Staten, OcenaniŽ en Zuidoost-AziŽ. Vanaf 9 december zijn ze beschikbaar in Europa, Korea, Taiwan en China.

Blizzard