Interessant:

Wolfgang-smartphones breed beschikbaar

nieuws 9 maart 2015 om 10:11

Eind vorig jaar liet Wolfgang reeds tegenover PortableGear weten haar ALDI-exclusiviteit te zullen verbreken. Nu heeft het bedrijf officieel bekendgemaakt dat de Wolfgang-smartphones breed beschikbaar komen.

Vanaf het moment dat het allereerste Wolfgang-toestel in 2012 werd gelanceerd, zijn de ALDI-supermarkten de vertrouwde verkooppunten geweest van Wolfgang-smartphones. Pas een jaar na de eerste actie besloot Ambiance Technology (AT), het bedrijf achter Wolfgang, een eerste toestel via hun eigen website te verkopen. E-Commerce Manager Frans Boven vertelt: "Bijbehorende accessoires werden al vanaf het begin op onze website aangeboden. Echter, vanwege de aanhoudende vraag naar een aantal populaire smartphone modellen, leek het ons een goed idee ook deze aan te bieden zodra een actie bij ALDI voorbij was. Niet zelden draaide een dergelijk aanbod uit op een groot succes."

PortableGear wist eind 2014 reeds te berichten dat Wolfgang haar ALDI-exclusiviteit zou verbreken. AT meldt nu in een officieel persbericht "stappen te willen maken met het merk". Het bedrijf wil de populaire producten gaan aanbieden via andere kanalen, zowel in fysieke schappen als in online winkels in binnen- en buitenland. Daartoe introduceert het als thuisbasis een nieuwe webshop, waar alle product- en prijsinformatie te vinden is en alle producten en officiŽle accessoires kunnen worden aangeschaft.

Volgens Dennis Bruin, AT's Marketing Manager, is de lancering van de vernieuwde webshop dan ook slechts het begin. "We zijn Wolfgang aan het verbouwen, verfrissen en versterken. We doen dit om het merk en de producten klaar te stomen voor de internationale markt. De lancering van de vernieuwde webshop past binnen deze strategie en geeft een eerste indruk van wat we voor ogen hebben."

Wolfgang AT-AS50SE
Wolfgang AT-AS50SE

Wolfgang Shop