Interessant:

Microsoft met Universal Foldable Keyboard

nieuws 4 maart 2015 om 09:43

Naast de Lumia 640 en Lumia 640 XL, heeft Microsoft op het Mobile World Congress in Barcelona een nieuw opvouwbaar toetsenbord aangekondigd: het Microsoft Universal Foldable Keyboard.

Het Universal Foldable Keyboard is compatibel met iPad, iPhone en Android- en Windows-tablets en -smartphones. Het toetsenbord werkt tot op twee ondersteunde devices tegelijk, en stelt je in staat met één druk op de knop tussen de twee te schakelen. Instellen is een kwestie van seconden dankzij de laatste Bluetooth 4.0-technologie: je hoeft het toetsenbord alleen maar uit te vouwen om het aan te zetten en te verbinden met je devices. Vervolgens heb je een volwaardige toetsenset tot je beschikking, waarmee je snel en comfortabel typt. 

Het ultradunne, lichtgewicht en compacte design zorgt ervoor dat je het Universal Foldable Keyboard gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Per oplaadbeurt gaat de accu ongeveer drie maanden mee. Zijn duurzame en morsbestendige toetsenset en materiaal beschermen het toetsenbord verder tegen ongelukjes.

De lancering in Nederland van het Universal Foldable Keyboard staat gepland in de zomer, voor een verwachte adviesprijs van € 99,95.

Microsoft Universal Foldable Keyboard
Microsoft Universal Foldable Keyboard

portablegear.nl