Interessant:

GSMA Awards 2015 voor LG G3 en iPhone 6

nieuws 4 maart 2015 om 09:51

De GSMA Award 2015 voor beste smartphone kent dit jaar twee winnaars: de prijs ging zowel naar de LG G3 als naar de iPhone 6. De Microsoft Surface Pro 3 ging ervandoor met de prijs voor beste tablet.

Over de LG G3 schrijft de jury van de GSMA Awards dit jaar: "een betaalbare smartphone van hoge kwaliteit met een winnend design. Het edge-to-edge scherm biedt de beste mobiele ervaring van het moment". Over de iPhone 6, die de prijs voor beste smartphone met de LG G3 deelt, meldt de jury: "het toestel kent all-round verbeteringen, van het design, specificaties tot functionaliteiten, maar blijft ook trouw aan de kern met uitstekende prestaties en een ongeevenaard succes op de consumentenmarkt".

LG G3
LG G3

De Microsoft Surface Pro 3 krijgt de GSMA Award 2015 voor beste tablet vanwege het "erg nauwkeurige design dat de wereld van consumptie en creatie als geen ander overbrugt. Gebruikers kunnen de tablet-formfactor omarmen, en zonder problemen hun PC achter zich laten".

De GSMA reikte dit jaar verder prijzen uit aan onder meer de Motorola Moto E (beste budget-smartphone onder 100 dollar), de Motorola Moto 360 (beste wearable) en de Doro Liberto 820 (beste seniorentelefoon). Tevens ging er prijzen naar Asphalt 8: Airborne (beste mobiele game) en Samsung KNOX (beste beveilingstoepassing).

Global Mobile Awards 2015