Interessant:

BlackBerry Leap geintroduceerd

nieuws 3 maart 2015 om 10:32

BlackBerry introduceert de BlackBerry Leap, een BlackBerry-model met een 5-inch HD-touchscreen, het BlackBerry 10 OS 10.3.1-besturingssysteem, uitgebreide beveilingsfuncties en een dual-core processor.

"In de mobiele wereld van vandaag - die is beinvloed door trends als BYOD -, waar persoonlijke en zakelijke data vaak door hackers wordt aangevallen, ondervinden bedrijven en consumenten dat mobiele veiligheid noodzakelijk is", vertelt Ron Louks, hoofd van Devices & Emerging Solutions van BlackBerry. "De BlackBerry Leap is specificiek gebouwd voor mobiele professionals die hun smartphone als een krachtig en productief apparaat zien, waarop te allen tijde de data moet worden beschermd."

BlackBerry Leap
BlackBerry Leap

De BlackBerry Leap heeft een 5-inch HD-touchscreen en een on-screen BlackBerry Keyboard dat gepersonaliseerde woordsuggesties biedt. Het toestel draait op BlackBerry 10.3.1 OS en al je verschillende berichten (BBM, sms'jes, e-mails, sociale media) zijn in een handig overzicht in één keer te bekijken. De Leap biedt uitgebreide beveilingsfuncties (encryptie-support, ingebouwde malware-protectie en back-up en de mogelijk om op afstand data te wissen of herstellen) voor zakelijke gebruikers.

Apps zijn te downloaden via de BlackBerry World, tevens is het mogelijk om via de Amazon Appstore Android-apps te downloaden. Het toestel is verder uitgerust met een 1,5GHz dual-core processor met 2GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD tot 128GB), een 8-megapixel camera met flitser en 1080p Full HD-videorecorder, een 5-megapixel 720p HD frontcamera/webcam, en ondersteuning van 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, FM-radio en GPS. BlackBerry belooft dat de 2.800 mAh batterij genoeg energie biedt voor een gebruiksduur van 25 uur.

De BlackBerry Leap is vanaf april te koop voor 275 dollar, er is geen nog informatie over de prijs en beschikbaar in Nederland.

portablegear.nl


Gerelateerde producten