Interessant:

Tinder Plus (met betaalde functies) ziet levenslicht

nieuws 3 maart 2015 om 12:30

De populaire dating-app Tinder heeft het vernieuwde Tinder Plus aangekondigd. Deze premium-editie van de app biedt vernieuwde functies en is duurder voor gebruikers boven de 30 jaar dan voor jongere gebruikers.

De belangrijkste vernieuwing in Tinder Plus is de mogelijkheid om een keuze terug te draaien als je iemand per ongeluk hebt weggeswipt met de nieuwe functie Rewind. Daarnaast is er nu een Passport-functie waarmee je je locatie kan veranderen. Voorheen waren matches gekoppeld aan je locatie, maar met Passport kan je over de hele wereld matches zoeken. In de standaard versie van Tinder is het aantal likes nu niet meer onbeperkt - hiertoe moet je een Tinder Plus-abonnement afsluiten. Verder is Tinder een van de eerste apps die beschikbaar komt voor Android Wear, zodat je de app ook vanaf je smartwatch kan bedienen (mits die gekoppeld is aan je smartphone).

Opmerkelijk is verder dat Tinder (in de Verenigde Staten) hogere abonnementsprijzen vraagt voor de Tinder Plus-app aan gebruikers boven de 30 jaar dan aan jongere gebruikers. 30-plussers moeten maandelijks 19,99 dollar neertellen voor de premium-editie van Tinder, gebruikers onder de 30 betalen 9,99 dollar per maand. De prijzen fluctueren echter erg per markt. In Nederland gaat Tinder Plus waarschijnlijk tussen de 3 en 14,99 euro per maand kosten.

Tinder Plus-app met Rewind-functie
Tinder Plus-app met Rewind-functie

Tinder Blog