Interessant:

Wiko onthult Highway Star 4G en Highway Pure 4G

nieuws 3 maart 2015 om 10:01

Wiko heeft deze week in Barcelona de Highway Star 4G en de Highway 4G geintroduceerd. Dit zijn instap Android-smartphones met 4G/LTE-support voor een aantrekkelijke prijs.

De Wiko Highway Star 4G is voorzien van een 1,5GHz octa-core processor, een 5-inch AMOLED-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3, aluminium contouren, een 13-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel frontcamera. Verder kan je onder meer rekenen op 16GB ROM en 2GB RAM, dual-sim support, en een microSD-kaartslot voor een uitbreiding tot 64GB. Het toestel is beschikbaar vanaf april voor een nog onbekende prijs.

Wiko Highway Star 4G
Wiko Highway Star 4G

De Wiko Highway Pure 4G is een lichte (98 gram) en dunne (5,1 millimeter) smartphone met een 4,8-inch AMOLED-display van Gorilla Glass 3, een 1,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor en 2GB RAM en 16GB ROM (uitbreidbaar via microSD). Dankzij de 8-megapixel camera aan de achterzijde en de 5-megapixel frontcamera kan je zowel fotograferen, videochatten als snel foto's vastleggen. De Highway Pure is vanaf mei te koop voor een nog onbekende prijs.

portablegear.nl