Interessant:

Samsung NX500 selfie-systeemcamera geintroduceerd

nieuws 6 februari 2015 om 10:41

Samsung introduceert de Samsung NX500, een compacte systeemcamera met een 180 graden verstelbaar touchscreen, waardoor je er eenvoudig selfies mee maakt.

"We weten hoe belangrijk het is om mooie foto's te maken en direct te kunnen delen," zegt Kasper Hessels, Marketing & Sales Manager Camera's van Samsung Nederland. "Daarom hebben we een camera gemaakt die je gemakkelijk meeneemt. De Samsung NX500 is compact, eenvoudig te bedienen en maakt foto's en video's van professionele kwaliteit. Met het DNA van de geavanceerde NX1 hebben we een camera gemaakt die voor iedereen toegankelijk is."

De NX500 is uitgerust met een DRIMeV processor. De processor is sneller dan zijn voorganger, biedt levendige kleurenreproductie en ook de ruisonderdrukking en beeldkwaliteit zijn verbeterd. Door de combinatie van de sensor met Hybride Autofocus en 9 FPS continue beelden leg je de snelste acties vast. De slimme Samsung Auto Shot (SAS)-functie herkent bewegingen, waarmee de NX500 zelf bepaalt wat het beste moment is om het beeld vast te leggen. De 28MP Back Side Illumination APS-C sensor zorgt voor gedetailleerde beelden, ook bij weinig licht. Video's kan je opnemen in 4K- en UHD-kwaliteit.

Dankzij het 180 graden kantelbare display van de NX500 maak je eenvoudig de perfecte selfie. De camera is verbonden via WiFi, Bluetooth en NFC waardoor je de beelden en videobestanden draadloos en snel verstuurt naar smartphones en tablets.

De Samsung NX500 is vanaf maart 2015 verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en bruin. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

Samsung NX500
Samsung NX500

Samsung Pers